در گروه‌های دو نفره شبیه گفت‌وگوی زیر را در کلاس اجرا کنید.
درس اول عربی دهم

حوار گفت و گو

زائِرُ مَرقَدِ أمیرِالْمُؤمِنینَ عَلیّ (ع) معنی: زائر مرقد امیرالمؤمنین علی (ع) أَحَدُ الْمُوَظَّفینَ فی قاعَةِ الْمَطارِ معنی: یکی از کارمندان در سالن فرودگاه
اَلسَّلامُ عَلَیکُم. معنی: سلام علیکم. وَ عَلَیکُمُ السَّلامُ وَ رَحمَةُ اللّٰهِ وَ بَرَکاتُهُ. معنی: سلام و رحمت و برکات خداوند بر شما باد.
صَباحَ الْخَیرِ یا أَخی. معنی: صبح بخیر، ای برادرم. صَباحَ النّورِ وَ السُّرورِ. معنی: صبح بخیر و شادی
کَیفَ حالُکَ؟ معنی: حالت چطور است؟ أَنَا بِخَیرٍ، وَ کَیفَ أَنتَ؟ معنی: من خوبم، تو چطوری؟
بِخَیرٍ وَ الْحَمدُ لِلّٰهِ. معنی: خوبم خدا را شکر. عَفواً، مِنْ أَینَ أَنتَ؟ معنی: ببخشید، تو اهل کجایی؟
أَنا مِنَ الْجُمهوریَّةِ الْإسلامیَّةِ الْإیرانیَّةِ. معنی: من از جمهوری اسلامی ایران هستم. مَا اسْمُکَ الْکَریمُ؟ معنی: اسم شریف شما؟
اِسمی حُسَینٌ وَ مَا اسْمُکَ الْکَریمُ؟ معنی: اسم من حسین است و اسم شریف شما؟ اِسمی عَبدُ الرَّحمانِ. معنی: اسم من عبدالرحمان است.
هَل سافَرْتَ إلَی إیرانَ حَتَّی الْآنَ؟ معنی: آیا تاکنون به ایران سفر کرده‌ای؟ لا؛ مَعَ الْأَسَفِ. لٰکِنّی أُحِبُّ أَنْ أُسافِرَ. معنی: نه. متاسفانه. ولی من دوست دارم سفر کنم.
إنْ شاءَاللّٰهُ تُسافِرُ إلَی إیرانَ! معنی: اگر خدا بخواهد به ایران سفر می‌کنی؟ إن شاءَاللّٰهُ؛ إلَی اللِّقاءِ؛ مَعَ السَّلامَةِ. معنی: اگر خدا بخواهد؛ به امید دیدار؛ به سلامت
فی أَمانِ اللّٰهِ. معنی: در امان خدا. فی أَمانِ اللّٰهِ وَ حِفظِهِ، یا حَبیبی. معنی: در امان و پناه خداوند، ای دوست من.

درس آزاد فارسی هفتم

هم معنی درس 4 فارسی پنجم

درس آزاد فارسی نهم با جواب

معنی شعر های کتاب فارسی چهارم

معنی کلمات درس ششم زبان هشتم

معنی کلمات درس پنجم زبان هشتم

هم معنی تمام واژه های فارسی هشتم

معنی ,وَ ,اسم ,خدا ,فی ,إلَی ,معنی اسم ,أَمانِ اللّٰهِ ,فی أَمانِ ,شریف شما؟ ,معنی در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مواد اوليه غذايي اخبار جدید بلاگ golyasc60 اسناد روضه ها اکونوید avazakchat5 نگار موزيک mi12 دانلود فایل های مجازی nidea